E.g., 2021-11-29
E.g., 2021-11-29

Näytä lisää

Käyttöehdot & yksityisyyskäytäntö

Varauspyyntö ja maksaminen
Sääntömme ja ehtomme koskevat kaikkia varauksia. Kaikki verkossa tehdyt varaukset tarkistetaan, ennen kuin varaus voidaan vahvistaa onnistuneesti. Suoritettuasi verkossa varausprosessin kaikki vaiheet, tulet saamaan varausvahvistuksen 48 tunnin kuluessa.

Espana Casas ei ole vastuussa minkäänlaisista taloudellisista tappioista, joita saattaa koitua matkajärjestelyjen vahvistamisesta ennen varausvahvistuksesi saamista. Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, ettei majoituksesi olisikaan saatavilla, lähettää Espana Casas muita samankaltaisia majoitusvaihtoehtoja, joista voit halutessasi varata mieleisesi.

Mikäli päätät olla tarttumatta mihinkään tarjotuista majoitusvaihtoehdoista, ei sinulta veloiteta mitään ja varauksesi mitätöidään.

Maksaminen
Espana Casas lähettää varausvahvistuksen jokaisesta varauspyynnöstä. Kun varaus on suoritettu, täytyy sinun maksaa 30% vuokran hinnasta 5 työpäivän kuluessa. Maksu on suoritettava kokonaisuudessaan vähintään 60 päivää ennen vuokrajakson alkamista.

Jos varaus tehdään 60 päivän sisällä vuokrajakson alkamisesta, tulee vuokranmaksu suorittaa kokonaisuudessaan kerralla. Kaikki maksut tulee suorittaa pankkitilisiirrolla. Maksutositetta ja varausvahvistusta voidaan käyttää vuokrasopimuksena.

Varauslomakkeessa mainittua tilinumeroa on käytettävä vuokranmaksussa. Mikäli emme ole vastaanottaneet vuokranmaksua 5 työpäivän kuluessa, on meillä oikeus peruuttaa varaus ilman ennakkovaroitusta. Jo aiemmin maksettuja summia ei palauteta.

Espana Casas pidättää oikeuden nostaa tai laskea hintoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli hinnat laskevat sen jälkeen kun olet jo tehnyt varauksen, emme pysty suorittamaan hyvitystä hintaerosta.

Ylimääräiset kulut ja vuokraan sisältyvät kulut
Paitsi jos toisin mainitaan, vesi ja sähkö, vuodevaatteet sekä internet-yhteyden käyttö kuuluvat vuokraan.

Peruutus vuokralaisen toimesta
Peruutukset täytyy ilmoittaa Espana Casasille puhelimitse ja kirjallisesti ja niihin täytyy liittää varausvahvistus. Sen jälkeen Espana Casas lähettää peruutusvahvistuksen/-laskun. Jos varaus peruutetaan yli 40 päivää ennen vuokrajakson alkamista, laskutetaan silloin 25% vuokran kokonaismäärästä.

Jos varaus peruutetaan 40 päivän sisällä ennen vuokrajakson alkamista, laskutetaan 50% vuokran kokonaismäärästä. Jos varaus peruutetaan 15 päivän sisällä ennen vuokrajakson alkamista, laskutetaan silloin vuokran määrä kokonaisuudessaan.

Peruutus Espana Casasin toimesta
Jos majoitus ei ole vuokrattavissa Espana Casasista riippumattomista ja odottamattomista olosuhteista johtuen sen jälkeen kun varaus on jo tehty ja vahvistettu, tarjoaa Espana Casas asiakkaalle silloin toista majoitusvaihtoehtoa joko samanlaisilla tai paremmilla ominaisuuksilla ilman hyvitystä tai asiakkaalle koituvia lisäkustannuksia.

Peruutusvakuutus
Espana Casas suosittelee aina peruutusvakuutuksen ottamista, vaikka varauksen tekisikin vain vähän ennen vuokrajakson alkamista. Me emme valitettavasti pysty tarjoamaan peruutusvakuutusta. Voit järjestää sekä peruutus- että matkavakuutuksesi kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa.

Vuokraajan vastuu
Lomamajoituksessa oleskellessasi olet vuokraajana täydessä vastuussa majoituksesta, sen sisäosista ja kaikista muista vuokrattavaan majoitukseen kuuluvasta irtaimistosta. Sinun on välittömästi ja kokonaisuudessaan maksettava vastuuhenkilölle sinun itse tai matkakumppaneidesi aiheuttamat mahdolliset vahingot.

Vuokraajaa ei voida pitää vastuussa mahdollisista varkaudesta aiheutuvista seurauksista, henkilökohtaisen omaisuuden menettämisestä tai minkäänlaisista vahingoista, joita sattuu vuokraajalle joko majoituksessa tai sen ympäristössä, puutarhassa tai (jaetussa) uima-altaassa. Talon säännöt ovat pysyvä osa vuokrasopimusta ja niitä on noudatettava tarkasti.

Lähtöhetkellä majoitus on palautettava hyväksyttävässä kunnossa, joka tarkoittaa, että se täytyy lakaista puhtaaksi.

Kaikki tavarat täytyy laittaa majoituksessa paikoilleen siten kuin ne olivat paikkaan saavuttaessa. Astiat tulee puhdistaa huolellisesti ja asettaa oikeille paikoilleen. Mikäli vastuuhenkilö/omistaja huomaa, että jotain/joitain yllämainituista säännöistä ei/eivät ole noudatettu, on hänellä oikeus periä ylimääräisiä (siivous)kustannuksia vuokraajalta.

Vuokraajan on käytettävä vuodevaatteita sängyissä, eikä sänkyjen käyttö niitä ilman ole sallittua.

Vastuu
Verkkosivustollamme esitetyt kuvaukset on laadittu hyvässä uskossa. Espana Casas ei kuitenkaan omista tai hallinnoi majoituksia tai majoituksiin kuuluvia tiloja, jonka vuoksi emme voi ottaa vastuuta mistään loukkaantumisista, menetyksistä tai vahingoista niiden aiheutumistavasta riippumatta, ellei kyseessä ole yrityksemme työntekijöiden toiminnasta tai laiminlyönnistä johtuva virhe.

Kaikkien arvoesineiden säilyttäminen on omalla vastuullasi. Yhteistyökumppanin vastuu sovitun palvelun tarjoamisesta rajoittuu varauksen arvoon kaikissa tapauksissa.

Vieraiden määrä
Majoituksessa yöpyvien vieraiden kokonaismäärä ei saa ylittää verkkosivustolla ilmoitettua henkilömäärää missään vuokrakohteessa. Omistaja pidättää oikeuden kieltää pääsyn tai häätää koko seurueen, mikäli majoituksessa yöpyy sallittua henkilömäärää suurempi ryhmä.

Valitukset
Vaikka Espana Casas tekee kaikkensa tarjotakseen ensiluokkaista palvelua, saattaa sinulla silti olla aihetta valittamiseen. Tärkeän valituksen kohdalla suosittelemme ottamaan yhteyttä lomakohteesi vastuuhenkilöön. Valtaosassa tapauksia hän pystyy järjestämään kohtuullisen ja hyväksyttävän ratkaisun, jonka myötä upea loma voi jatkua.

Internet 
Jos suunnittelet Internetin käyttöä, ei Espana Casas voi taata internet-yhteyden laatua.

Loppusiivous
Majoitus tulee luovuttaa aina puhtaassa ja siistissä kunnossa talon säännöissä mainitun mukaisesti (puhtaat astiat kaapissa, ei jätteitä, puhdas grilli, puhdas uuni, jne.) Mikäli laiminlyöt näitä sääntöjä, et välttämättä saa takuumaksuasi takaisin kokonaisuudessaan.

Takuumaksu
Jos majoitusta ei palauteta puhtaassa ja vahingoittumattomassa kunnossa ja jos majoituksen irtaimisto on vahingoittunut tai jotain muuttuu, ei sinulle välttämättä palauteta takuumaksua kokonaisuudessaan. Takuumaksu palautetaan 8 päivän kuluttua lähdöstä.

Vesi ja sähkö
Espanjan kaltaisissa maissa vesi- ja sähkökatkokset ovat yleisempiä kuin monessa muussa maassa. Kunnalliset ja/tai alueelliset viranomaiset voivat erinäisistä syistä päättää katkaista tai vähentää sähkön- tai vedenjakelua. Espana Casas ei ole vastuussa tästä aiheutuvista vahingoista.

Melu
Vuokraaja ei saa aiheuttaa meluhäiriötä alueella oleville ihmisille. Ympäristön rauhaa on kunnioitettava kaikkina aikoina. Klo 22.00 ja 8.00 välisenä aikana on kunnioitettava naapureiden oikeutta levätä rauhassa.

Energiankulutus ja ympäristö
Jos jätät valot ja ilmastoinnin päälle päivin ja öin, nostaa se keskimääräistä energiankulutusta. Kulujen pitämiseksi matalana ja ympäristön säästämiseksi suosittelemme, että otat tämän huomioon.

Rakennustyöt, meluhaitat ja ympäristöongelmat
Odottamattomat majoituksen välittömässä läheisyydessä tai naapurustossa suoritettavat rakennustyöt, kirkonkellot tai maatalouskoneet voivat aiheuttaa meluhaittaa. Meitä ei voida pitää tästä vastuussa. Emme myöskään voi suojella sinua miltään lomakohteesi alueella esiintyvältä ympäristöongelmalta.

Uima-altaat
Jaetun uima-altaan käyttäminen on yleensä mahdollista toukokuusta marraskuuhun. Espana Casas ei ole vastuussa uima-altaan siistimisestä. Vain harvoissa poikkeustapauksissa uima-allasta on ylläpidettävä, korjattava tai siistittävä. Espana Casasia ei voida pitää vastuussa tästä mahdollisesti seuraavista haitoista.

Tämän sivuston käyttäjiä koskeva yksityisyyskäytäntö 
Espana Casas käsittelee verkkosivustolla vierailevien henkilökohtaisia tietoja kunnioittavasti ja luottamuksellisesti lakeja noudattaen ja tekee kaikkensa taatakseen henkilökohtaisten tietojen säilyttämisen turvallisesti ja oikein. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä koskien yksityisyyskäytäntöämme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Saatamme käyttää tiettyjä tietoja silloin kun vierailet “tällä verkkosivustolla”, rekisteröit itsesi tai käytät palveluitamme, jotta voisimme tarvittaessa tiedottaa sinua tähän verkkosivustoon liittyvistä tärkeistä muutoksista ja palveluista.

Mikäli olet antanut meille luvan, saatamme käyttää tietojasi tiedottaaksemme sinulle muista palveluitamme. Emme julkaise tai myy tietojasi kolmansille osapuolille tai jaa tietojasi niiden kanssa, paitsi jos laki niin edellyttää.

Saatamme säätää yksityisyyskäytäntöämme, jos uusia palveluita täytyy lisätä, sovellettavat lait ovat muuttuneet tai kaupallisten kehitysten myötä. Yksityisyyskäytäntöä koskevat säädöt julkaistaan tällä verkkosivustolla.

Verkkosivuston säännöt ja ehdot sekä rajoitettu vastuu
Tämän “vastuuvapauslausekkeen” säännöt ja ehdot ovat sovellettavissa tällä verkkosivustolla. Ole hyvä ja lue tämä vastuuvapauslauseke huolellisesti. Kaikkia asiakirjoja ja muita tällä verkkosivulla esitettyjä tietoja koskee tietosuoja.

Vaikka tämä verkkosivusto on laadittu huolellisesti, ei Espana Casasia voida pitää vastuussa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, jonka tällä verkkosivustolla esitettyjen tietojen käyttäminen aiheuttaa.

Tämän verkkosivuston sisällön perusteella ei ole mahdollista johtaa oikeuksia tai asettaa vaatimuksia.

Tämän verkkosivuston käyttö
Tämän verkkosivuston kautta tarjottuja tietoja ei pidä käyttää neuvojen asemasta. Tiedostat tekeväsi näihin tietoihin pohjautuvat päätökset omalla riskillä.

Kohteita koskevat tiedot
Kohteiden ja lomamajoitusten kuvat ja tiedot on laadittu äärimmäisen huolellisesti. Niiden on tarkoitus antaa sinulle realistinen käsitys majoitusvaihtoehdoista.

Yleisten sääntöjen ja ehtojen sovellettavuus
Espana Casasin säännöt ja ehdot ovat sovellettavissa kaikkiin majoituksiin ja muihin (ylimääräisiin) palveluihin, joita Espana Casas tarjoaa tällä verkkosivustolla.

Tietosuoja
Espana Casasin tietosuojaa sovelletaan verkkosivustollamme ja sen sisällössä. Tämän sivuston sisältöä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaamme.

Espana Casas -sivusto käyttää evästeitä. 
Pyydämme suostumustasi sivustomme evästeiden käytölle. Asetamme aina joitakin evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein, ja käsittelemme evästeiden tietoja täysin anonyymisti sivuston käyttöä analysoidaksemme. Sivustomme käyttää myös evästeitä, jotka eivät ole pakollisia, mutta jotka ovat hyödyllisiä.

Nämä evästeet mahdollistavat palautteen antamisen sekä viestien jakamisen sosiaalisessa mediassa, minkä lisäksi niiden avulla voidaan näyttää sinua kiinnostavampia mainoksia kolmannen osapuolen sivustoilla. Nämä evästeet saattavat kerätä tietoja sivustomme ulkopuolella. Valitsemalla ”Hyväksyn evästekäytännön” annat luvan näiden evästeiden asettamiselle. Alta löydät tarkempia tietoja.

Evästekäytäntö
Sivustomme käyttää erilaisia evästeitä. On tärkeää, että sinä päätät turvallisuudestasi verkossa. Tämän vuoksi haluamme kertoa sinulle mahdollisimman kattavasti käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista.

Mitä evästeet ovat?
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, tabletillesi tai matkapuhelimeesi käydessäsi sivustollamme. Näihin evästeisiin tallennetaan tietoja käynnistä sivustolla.

Evästeitä asettamalla käsitellään henkilötietoja. Käyttämällä evästeitä sivusto voi tunnistaa sinut seuraavalla kerralla, kun saavut sivustolle. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, jos et halua kirjautua sisään uudelleen joka kerta sivustolla käydessäsi.

Erilaiset evästetyypit
Teemme eron toiminnallisten ja ei-toiminnallisten evästeiden välillä. Asetamme aina toiminnallisia evästeitä. Nämä ovat tarpeen sivuston oikean toiminnan vuoksi. Toiminnallisten evästeiden lisäksi asetamme tavallisia analyyttisiä evästeitä.

Analyyttisten evästeiden avulla voimme mitata sivustokäyntejä. Näiden tilastotietojen avulla saamme käsityksen siitä, kuinka usein sivustoamme käytetään, mitä tietoja kävijät etsivät ja millä sivuilla käydään eniten.

Näin tiedämme, mitkä sivuston osat ovat suosittuja ja missä voisimme parantaa sivustoamme. Analysoimme ja parannamme sivustoa jatkuvasti, jotta kävijäkokemus olisi mahdollisimman miellyttävä. Kävijöistämme kerätyt tilastotiedot eivät ole jäljitettävissä. Täten näitä tietoja käytetään aina anonyymisti.

Käytämme Adobe Analytics- ja Google Analytics -ohjelmia saadaksemme käsityksen tiedoista. Emme koskaan anna Adobelle tai Googlelle henkilötietoja, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojalausunnostamme.

Evästeet sosiaalisen median integrointia varten
Esitämme sivustollamme sisältöä, jota voit jakaa painikkeen kautta sosiaalisen median verkostoissa. Jotta nämä painikkeet toimivat, Twitterin, Facebookin, Youtuben ja Googlen tapaiset sosiaalisen median yritykset asettavat evästeitä voidakseen tunnistaa sinut ollessasi kirjautuneena kyseiseen verkostoon.

Ne keräävät myös tietoja jakamastasi sivusta. Lisätietoja sosiaalisen median yritysten keräämistä tiedoista saat kyseisten yritysten tietosuojalausunnoista. Niihin voi tulla muutoksia säännöllisesti.

Miten evästeet estetään ja poistetaan
Jos et halua saada sivustoltamme evästeitä, voit tehdä kyseisen valinnan evästeilmoituksesta, jonka näet vieraillessasi sivustolla ensimmäisen kerran. Jos olet aiemmin hyväksynyt evästeemme, et näe kyseistä viestiä enää, vaan sinun on ensin poistettava evästeemme.

Voit estää evästeiden asettamisen selaimessasi. Jos estät kaikki evästeet, sivustot eivät välttämättä toimi yhtä hyvin. Kannattaa ennemmin poistaa ei-toivottuja evästeitä käytöstä tarkkaan valikoiden. Tämä estää myös kaikkien muiden vierailemiesi sivustojen evästeet välittömästi.

 

 

Frequently Asked Questions