E.g., 2024-7-15
E.g., 2024-7-15

Näytä lisää

Vuokrauspalvelut

España Casas  -palvelun avulla voit vuokrata asuntoasi, hallita vuokrausta henkilökohtaisen sivustosi ja ilmoitustesi kautta sekä oman majoituspäällikkösi palveluiden avulla. Lisäksi voit hyödyntää verkostoamme ja kokemustamme saadaksesi parhaan mahdollisen tuoton.

Vuokrauspalvelut & välityspalkkio 
Välityspalkkio on 15% vuokrasta. Tämä ei sisällä arvonlisäveroa, avaintenhallintaa, loppusiivousta eikä muita lisäpalveluita.

Vuokraan sisältyy:
1.  Vuokralaisten saaminen España Casas -verkoston kautta. 
2.  Vuokranmaksun käsittely yhdessä España Casas -palvelun hankkiman vuokralaisen kanssa. 
3.  Vuokrasopimuksen tekeminen España Casas -palvelun hankkiman vuokralaisen kanssa.

Vuokraus- & avaintenhallintapalvelu
Espana Casas huolehtii avaintenhallinnasta, lomakotisi markkinoinnista, koko varausprosessista, vuokranmaksusta ja kaikesta muusta varaukseen ja hallintaan liittyvästä. 

Vuokrakohteeseen liittyen omistajan ja vuokraisännän on huomioitava seuraavat seikat:
1.  Omistaja toimittaa 3 avainsettiä sekä mahdollisesti 1 kauko-ohjaumen autotallia tai porttia varten.
2.  Omistaja pitää vuokranantajan täysin ajan tasalla omien vuokralaistensa saapumisesta.
4.  Omistaja toimittaa listan omaisuudestaan tarkastusta varten.
5.  Omistaja ottaa vakuutuksen, joka kattaa sekä kiinteistön rakennuksen että sen irtaimiston.
6.  Avainvastaava on yhteyshenkilö lentokentälle saapumisen jälkeen.
7.  Sivustomme kautta saapuneista pyynnöistä ja varauksista neuvotellaan aina omistajan kanssa. 

Avaintenhallinnan hinnat: 
1.  Palvelusopimus, vuosimaksu alkaen 250,00 €, joka sisältää vuorkalaisten check in -ja checkout -toiminnot ja hätänumeron. Ei sisällä ALV:a. 
2.  Pakollinen loppusiivous majoituspaikan koosta riippuen 60,00 – 125,00 €, jonka vuokralainen maksaa suoraan majoituspäällikölle.
3.  Vuokralaisen niin halutessa kuljetuspalvelu lentokentältä alkaen 50,00 € yhdensuuntainen kuljetus, enintään 4 henkilöä.

Espana Casas -palvelu toimii alueella yhteistyössä useiden avainvastaavien kanssa, ja jokainen heistä hinnoittelee itse palvelunsa. Mainitut hinnat voivat siksi vaihdella.

Avaintenhallinta sisältää: 
1. Avainten kuljetuksen järjestäminen vuokralaisen saapuessa ja lähtiessä. 
2. Lopputarkastuksen suorittaminen ja mahdollisista vahingoista tai kadonneista esineistä raportointi omistajalle. 
3. Vuokralaisen vuokra-aikana tekemien valitusten käsittely. 
4. Vakiomuotoisen tervetulopaketin järjestäminen vuokralaiselle. 
5. Aluetta koskevien arvokkaiden vihjeiden ja neuvojen antaminen vuokralaiselle. 
6. Vuokralaisen niin halutessa lentokenttäkuljetusten järjestäminen. 
7. Onnettomuustilanteissa vuokralaisen yhteyshenkilönä toimiminen. 
8. Asunnon siivous.

Kun omistaja hankkii itse vuokralaisen
Espana Casas -palvelulle ei makseta välityspalkkiota. Vuokralainen huolehtii loppusiivouksen kustannuksista. 

Avainten luovutus ja loppusiivous
Kun vuokralainen on varannut majoituksen, hänelle annetaan majoituspäällikön yhteystiedot. Vuokralaiset vastaavat itse siivouksesta. Huoneisto on luovutettava siivottuna. Vuokralainen maksaa loppusiivouksen paikan päällä. 

Vakuusmaksu ja mahdolliset vahingot
Majoituspäällikkö tarkistaa asunnon mahdollisten vahinkojen tai kadonneiden esineiden varalta lähtiessäsi. Mikäli asunto palautetaan hyvässä kunnossa, vakuusmaksu palautetaan 8 päivän kuluessa.

Sähkön käyttöä koskevat lisäehdot
Sivustollamme mainitut vuokrahinnat sisältävät kaikki energiakustannukset, paitsi jos sähköä käytetään enemmän kuin 85 kWh (2 makuuhuoneen huoneisto) ja 120 kWh ( 3 makuuhuonen huoneisto ), jolloin vakuusmaksusta pidätetään ylimenevän energian kustannukset, veloitus 0,25 €/kWh. Avainvastaava voi asentaa asunnon kaappiin sähkömittarin. Avainvastaava kertoo lisää paikan päällä. 

Sivustomme
Espana Casas toimii yhdessä useiden kansallisten ja kansainvälisten sivustojen kanssa. Sivustomme ovat täydellisiä loma-asuntosi myyntikanavia. Tämän lisäksi loma-asuntoasi markkinoidaan paikallisten kollegoiden sivustoilla ja kansainvälisillä vuokraussivustoilla, joilla käy runsaasti kävijöitä. Kokemuksemme on opettanut meille, että tällainen markkinointi tuo valtavan tuloksen. 

Suoramarkkinointi
Luomme erilaisten toimenpiteiden avulla sähköpostilistoja mahdollisista asiakkaista suoramarkkinointitarkoituksiin. Näin voimme tarjota juuri sinun kohderyhmällesi erikoistarjouksia. Valikoidut kohderyhmät pidetään ajan tasalla sähköpostitsel. 

Varauspyynnöt ja vuokranmaksu
España Casas lähettää jokaisesta varauksesta varausvahvistuksen. 
1.  Kun varaus on tehty, on vuokralaisen maksettava 30 % vuokrasta 5 arkipäivän kuluessa. Loppusumma on maksettava viimeistään 60 päivää ennen vuokrausaikaa. Mikäli varaus on tehty myöhemmin kuin 60 päivää ennen vuokrausaikaa, on koko vuokra maksettava heti. 
2.  Kaikki maksut tehdään pankkisiirtona. Tiliote ja varausvahvistus muodostavat yhdessä vuokrasopimuksen. 
3.  Vuokra on maksettava varauslomakkeella mainitulle pankkitilille. Mikäli vuokrasummaa ei näy vastaanottajan tilillä 5 arkipäivän kuluessa, on España Casas -palvelulla oikeus perua varaus ilman eri ilmoitusta. Jo maksettuja summia ei palauteta.

Maksut omistajille
Kaikki vuokrat maksetaan ennen vuokralaisten saapumista.

Rekisteröinti ja lisenssinumeron hankkiminen
Rekisteröinti koskee loma-asuntoja, yksiöitä, huviloita ja muita vastaavia kiinteistöjä. Kiinteistön on vastattava espanjalaisia vuokrattavuutta, asumiskelpoisuutta ja turvallisuutta koskevia vaatimuksia.

Kun olet saanut lisenssinumerosi, on se annettava kaikille verkkoalustoille, joiden kautta tarjoat loma-asuntoasi. Vuokraaminen voi alkaa ennen hakemuksen tekemistä. Jotta laskutus voidaan tehdä oikein, tarvitsemme kiinteistörekisterinumerosi ja osoitteesi.  Molemmat mainitaan escitura- tai suma-maksussasi.

Mikäli sinulla on kysyttävää ja/tai olet muutoin kiinnostunut palvelustamme, ota meihin yhteyttä osoitteessa  info@espanacasas.com  

Jos et halua tai voi asioida verkossa, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0031 620 60 66 77

Frequently Asked Questions